Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     

Tietomurto Seurasivut.fi-palveluun

Seurasivut.fi-palvelu on joutunut tietomurron kohteeksi. Tietokantaan tunkeutujat onnistuivat anastamaan henkilötietoja.

Seurasivut.fi-palveluun on tehty tietomurto. Tietomurron seurauksena palvelun tietokannasta on onnistuttu anastamaan henkilötietoja. Henkilötiedot on kerätty vuosien 2009-2014 aikana www.porinassat.fi -sivuston ilmoittautumissivun kautta. Murtautuja sai haltuunsa nimi-, osoite-, yhteys- ja henkilötietoja.

”Poliisin tiedossa ei ole, että kyseisiä henkilötietoja olisi käytetty hyväksi tai levitetty edelleen. Niiden ihmisten joiden henkilötietoja listalla oli, on kuitenkin syytä tiedostaa, että heidän tietonsa olivat väärissä käsissä ja väärinkäytön mahdollisuus on olemassa. Mikäli havaitsette, että tietojanne on saatettu käyttää luvatta, niin asiasta on syytä olla yhteydessä paikalliseen poliisiin. Esitutkinnan keskeneräisyyden vuoksi poliisi ei voi kertoa tapauksen yksityiskohdista enempää”, kommentoi tietomurtoa rikosylikonstaapeli Marko Levonen.

Porin Ässät ry ei ole käyttänyt Seurasivut.fi -palvelua kesän 2014 jälkeen.

Seurasivut.fi ja Porin Ässät avustaa Lounais-Suomen poliisilaitoksen kyberrikostutkintaryhmää asian selvittämisessä.

Seurasivut.fi, Kari Saha, info@seurasivut.fi
Rikosylikonstaapeli Marko Levonen, Lounais-Suomen poliisilaitos, kyberrikostutkintaryhmä, marko.levonen@poliisi.fi

Yhteystiedot

Katso yhteystiedot täältä

 

Uutisia

20.12.2016
Tietomurto
16.9.2016
Päivitystä referensseihin
1.6.2016
Sivuja päivitetty

Helpdesk

Onko sinulla ongelmia sivuston päivittämisen kanssa? Tarvitsetko päivittämiseen liittyvät ohjeet? Yhteystiedot

Referenssit

  • Norton 360